2 0
Klassieke pavlova

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 Eiwitten
150 gr Suiker
1 tl Citroensap
2 tl Maïzena

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Klassieke pavlova

Pavlova hoeft niet ingewikkeld te zijn

Cuisine:

Binnen een paar minuten heb je dit chique dessert op tafel.

  • 130 min
  • Serves 8
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Pavlova hoeft niet ingewikkeld te zijn. Binnen een paar minuten heb je dit chique dessert op tafel. Je kunt er ook voor kiezen om de pavlova in gedeeltes te maken, waardoor je het toetje alleen nog maar in elkaar hoeft te zetten. Ideaal als je een etentje organiseert of als je vrienden over de vloer komen. Er bestaan talloze varianten op de pavlova, maar dat kan natuurlijk alleen als je de klassieke pavlova hebt gemaakt.

Steps

1
Done

Pak een beslagkom tevoorschijn en zorg ervoor dat deze vetvrij is.

2
Done

Klop hierin de eiwitten inclusief suiker, citroensap en maïzena stijf.

3
Done

Pak een bakplaat en bekleed deze met bakpapier.

4
Done

Verdeel het geklopte eiwit over acht gelijke hoopjes. Met een lepel kun je eenvoudig ronde vormpjes maken en maak ook een klein kuiltje in het midden van de hoopjes.

5
Done

Bak de pavlova’s gedurende anderhalf tot twee uur op 100 graden.

6
Done

Als de pavlova’s klaar zijn, kun je ‘m gaan vullen met vullingen naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor mascarponeroom met frambozenjam en fruit en chocolade. Eindeloze variaties zijn mogelijk bij pavlova!

Onlino

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pavlova met fruit en chocolade
previous
Pavlova met fruit en chocolade

Add Your Comment