2 0
Klassieke pavlova

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas porties aan
3 Eiwitten
150 gr Suiker
1 tl Citroensap
2 tl Maïzena

Onthoud dit recept


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 390

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 405

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 390

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 405

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Klassieke pavlova

Pavlova hoeft niet ingewikkeld te zijn

Cuisine:

Binnen een paar minuten heb je dit chique dessert op tafel.

  • 130 min
  • Porties 8
  • Medium

Ingrediënten

Omschrijving

Delen

Pavlova hoeft niet ingewikkeld te zijn. Binnen een paar minuten heb je dit chique dessert op tafel. Je kunt er ook voor kiezen om de pavlova in gedeeltes te maken, waardoor je het toetje alleen nog maar in elkaar hoeft te zetten. Ideaal als je een etentje organiseert of als je vrienden over de vloer komen. Er bestaan talloze varianten op de pavlova, maar dat kan natuurlijk alleen als je de klassieke pavlova hebt gemaakt.

Stappen

1
Klaar

Pak een beslagkom tevoorschijn en zorg ervoor dat deze vetvrij is.

2
Klaar

Klop hierin de eiwitten inclusief suiker, citroensap en maïzena stijf.

3
Klaar

Pak een bakplaat en bekleed deze met bakpapier.

4
Klaar

Verdeel het geklopte eiwit over acht gelijke hoopjes. Met een lepel kun je eenvoudig ronde vormpjes maken en maak ook een klein kuiltje in het midden van de hoopjes.

5
Klaar

Bak de pavlova’s gedurende anderhalf tot twee uur op 100 graden.

6
Klaar

Als de pavlova’s klaar zijn, kun je ‘m gaan vullen met vullingen naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor mascarponeroom met frambozenjam en fruit en chocolade. Eindeloze variaties zijn mogelijk bij pavlova!

Onlino

Recipe Reviews

Er zijn nog geen reviews, schrijf hieronder een review
Vorige
Pavlova met fruit en chocolade
Vorige
Pavlova met fruit en chocolade

Voeg reactie toe