0 0
Pavlova met fruit en chocolade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas porties aan
4 Eieren
150 gr Suiker
2 tl Maïzena
Halve tl Vanille
1 el Citroensap
200 gr Chocoladesaus
225 gr Frambozen
150 gr Bramen
1 snufje Poedersuiker

Onthoud dit recept


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 394

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 409

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 394

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 409

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pavlova met fruit en chocolade

Een dessert om je vingers bij af te likken

Cuisine:

Een feestje op tafel creëer je met de pavlova met dubbele chocolade.

  • 130 min
  • Porties 6
  • Medium

Ingrediënten

Omschrijving

Delen

Een dessert om je vingers bij af te likken. Een feestje op tafel creëer je met de pavlova met dubbele chocolade. Vooral voor de echte choco-fans is dit dessert hemels! Met een aantal handige tactieken heb jij binnen een handomdraai de pavlova in de oven zitten. Na twee uur is het smullen geblazen!

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 150 graden.

2
Klaar

Splits de vier eieren. De eiwitten laat je vallen in een vetvrije beslagkom. De eidooiers worden niet gebruikt.

3
Klaar

Klop de eiwitten stijf met een mixer. Voeg de suiker in gedeeltes toe en klop zo lang totdat de eiwitten pieken vormen.

4
Klaar

Voeg vervolgens de maïzena, het vanille-extract, het citroensap en een snufje zout door de eiwitten. Roer dit met een spatel door.

5
Klaar

Pak een bakplaat en leg hier bakpapier op. Schep het geklopte eiwit leeg op de bakplaat en bak de pavlova voor ongeveer een uur lang.

6
Klaar

Zet de oven na een uur uit en laat de pavlova nog een uur rusten in de oven. Haal vervolgens de pavlova na een uur uit de oven en laat de meringue afkoelen.

7
Klaar

Leg de pavlova op een bord en schenk de chocoladesaus erop. Leg de frambozen en bramen erop en sprenkel wat poedersuiker op de pavlova.

Onlino

Recipe Reviews

Er zijn nog geen reviews, schrijf hieronder een review
Vorige
Pavlova met banaan en noten
Volgende
Klassieke pavlova
Vorige
Pavlova met banaan en noten
Volgende
Klassieke pavlova

Voeg reactie toe