Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas porties aan
6 Eieren
1,5 tl Maïzena
22,5 gr Suiker
330 gr Suiker
375 ml Slagroom
1 handje Rood fruit
1 vleugje Poedersuiker

Onthoud dit recept


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 394

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 409

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 394

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 409

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pavlovataart

Pavlovataart

Pavlova in de vorm van een taart

Kun jij de kleine pavlova-toefjes niet weerstaan en zijn die binnen no time op? Dan kun je misschien een pavlovataart maken.

  • 110 min
  • Porties 9
  • Medium

Ingrediënten

Omschrijving

Delen

Kun jij de kleine pavlova-toefjes niet weerstaan en zijn die binnen no time op? Dan kun je misschien een pavlovataart maken. Zoals de naam al zegt, wordt de pavlova gemaakt in de vorm van een taart. Zo kun jij nóg langer genieten van dit heerlijke dessert. De pavlovataart is eenvoudig te maken, maar vergt wel wat tijd. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe je te werk moet gaan.

Stappen

1
Klaar

Verwarm allereerst de oven voor op 130 graden.

2
Klaar

Splits de eierdooiers van de eiwitten. Zorg ervoor dat de eiwitten terechtkomen in een vetvrije beslagkom.

3
Klaar

Voeg aan de eiwitten ook de maïzena en suiker toe en klop dit goedje vervolgens stijf.

4
Klaar

Pak een met bakpapier beklede bakplaat. Schep de eiwitten in de vorm van een cirkel op de bakplaat. Je kunt hiervoor eventueel een bord gebruiken om een cirkel mee te kunnen overtrekken.

5
Klaar

Druk de cirkel iets aan met een lepel, zodat er kuiltjes ontstaan. Leg vervolgens de bakplaat met cirkel in de oven en bak dit gedurende tien minuten.

6
Klaar

Verlaag na tien minuten de temperatuur van 130 graden naar 110 graden. Laat de cirkel nog 90 minuten bakken in de oven.

7
Klaar

Na 90 minuten zet je de oven uit, maar laat je de cirkel nog twintig minuten in de oven zitten met de ovendeur gesloten.

8
Klaar

Na twintig minuten zet je de ovendeur open op een kiertje. Laat nog steeds de cirkel zitten in de oven.

9
Klaar

Klop de slagroom stijf.

10
Klaar

Haal de cirkel uit de oven en zorg ervoor dat de cirkel volledig is afgekoeld.

11
Klaar

Verdeel de slagroom over de cirkel en top dit af met wat rood fruit. Maak de pavlova af met een vleugje poedersuiker en klaar is Kees!

Onlino

Recipe Reviews

Er zijn nog geen reviews, schrijf hieronder een review
Vorige
Frisse pavlova met yoghurt
Volgende
Pavlova met banaan en noten
Vorige
Frisse pavlova met yoghurt
Volgende
Pavlova met banaan en noten

Voeg reactie toe