Pavlova met mascarpone en fruit

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas porties aan
3 Eieren
150 gr Suiker
1 tl Maïzena
2 doosjes Diepvriesfruit met rood fruit
200 ml Slagroom
1 snufje Poedersuiker
200 gr Mascarpone

Onthoud dit recept


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 394

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 409

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 394

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/pavlova/pavlova.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 409

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pavlova met mascarpone en fruit

Pavlova met een frisse twist van mascarpone en fruit

Features:
  • Vegatarisch
Cuisine:

Wanneer je al vaker pavlova hebt gemaakt, bestaat de kans dat je eens een twist wil geven aan de pavlova. Wat dacht je van pavlova met mascarpone en fruit?

  • 110 min
  • Porties 8
  • Medium

Ingrediënten

Omschrijving

Delen

Wanneer je al vaker pavlova hebt gemaakt, bestaat de kans dat je eens een twist wil geven aan de pavlova. Wat dacht je van pavlova met mascarpone en fruit? Dankzij het fruit zal de pavlova fris smaken en met de mascarpone zul je genieten van een heerlijk romige bite. Dit dessert zal dus jouw smaakpapillen doen overdonderen: fris, romig, crunchy én zacht vanbinnen!

Stappen

1
Klaar

Verwarm allereerst de oven voor op 130 graden.

2
Klaar

Splits de eierdooiers van de eiwitten en zorg ervoor dat de eiwitten terechtkomen in een vetvrije beslagkom.

3
Klaar

Klop de eiwitten stijf en voeg geleidelijk de suiker en maïzena toe.

4
Klaar

De eiwitten zijn stijf genoeg wanneer het pieken vormt.

5
Klaar

Voeg het diepvriesfruit toe aan de eiwitten en spatel dit door elkaar heen. Laat een handje diepvriesfruit achter voor de topping.

6
Klaar

Vervolgens schep je de pavlova op een met bakpapier beklede bakplaat.

7
Klaar

Druk met een lepel de pavlova iets aan, zodat er een kuil ontstaat.

8
Klaar

Leg de pavlova in de oven en bak dit gedurende anderhalf tot twee uur op een temperatuur van 100 graden.

9
Klaar

Schep vervolgens de slagroom in een schaaltje en voeg hieraan de poedersuiker toe. Klop dit mengsel stijf.

10
Klaar

Voeg de mascarpone toe aan het slagroommengsel en mix dit nog goed door op de laagste stand van de mixer.

11
Klaar

Laat de pavlova na de baktijd nog even in de oven staan met de ovendeur op een kier.

12
Klaar

Haal de pavlova uit de oven en laat het helemaal afkoelen.

13
Klaar

Vul de pavlova met het slagroommengsel en leg er wat rood fruit bovenop.

14
Klaar

Strooi wat poedersuiker over de pavlova en jouw pavlova is gereed om te serveren.

Onlino

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Totale Reviews:1
Onlino

Great recipe, I baked it for my family, they loved it. Months a ancient in the applications being so fantastic a when showed few dishonourable we not if they over economics

Volgende
Frisse pavlova met yoghurt
Volgende
Frisse pavlova met yoghurt

Voeg reactie toe